[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Karijera

Mi u Hempelu nudimo cijeli niz mogućnosti po pitanju karijere na globalnoj razini. Trudimo se da našim zaposlenicima pružimo lijepoo radno mjesto i trajne mogućnosti profesionalnog i osobnog razvoja.

Prisutni smo u više od 80 zemalja i brojimo više od 5.000 zaposlenika u raznim službama, poput: Prodaje, Marketinga, Istraživanja i razvoja, Tehničkog servisa, Proizvodnje i logistike, Financija i IT-a. Mi smo prava globalna obitelj posvećena kvaliteti koja je u središtu naše pozornosti i dijelimo individualnu strast, sve kako bismo svjetsku strukturu učinili svjetlijom, jačom i održivijom.

Inovativna i predana radna snaga bitna je za naš uspjeh i budućnost našeg društva. Zato imamo potrebu za ljudima koji dolaze iz različitih miljea i koji imaju različite poslovne kompetencije. Podupiremo raznolikost i vjerujemo da inovativnost dolazi od ljudi koji misle različito.

Potrebno je da naši zaposlenici imaju strast do vlastitog posla, budu otvoreni, spremni učiti ali isto tako da budu spremni razmjenjivati svoje znanje i ideje pretvarati u opipljiv rezultat.

Radne pogodnosti
Dobra ravnoteža u radnom okolišu, konkurentna naknada i paketi pogodnosti kao i trajne prilike za profesionalni i osobni razvoj samo su neke od radnih pogodnosti koje mi u Hempelu nudimo zaposlenicima.

Naknada i paketi pogodnosti razlikuju se od mjesta do mjesta i slijede lokalne propise. U toku postupka pridobivanja bit ćete obaviješteni o posebnim paketima koji se odnose na Vas

Kontakt

Za više informacija pišite nam na

Slobodna radna mjesta

Sposobnost da kontinuirano pridobivamo stručne i predane zaposlenika širom svijeta presudno je za Hempelovo poslovanje i rast. Molimo da posjetite našu korporativnu mrežnu stranicu kako biste vidjeli trenutno raspoloživa radna mjesta.

Pogledajte raspoloživa radna mjesta